Special Offer: Resort Promo Package!
Current time Mersing Harbour Centre:
Book your bus tickets hereBook your hotel or resort room online now
Tanjung Resang is Official Partner of Agoda and Booking.com
Click here to book your private vehicle

TanjungResang.com is powered by Insites Net Design - Whatsapp: +6014 822 7742  
Boat tripspackages tanjung resangAnglingpackages tanjung resangTrekkingpackages tanjung resangOff-roadingpackages tanjung resangFreedivingpackages tanjung resangSnorkelingpackages tanjung resangScuba-diving
Dozing off with your loved one in a  hammock after a fun-filled dayMalaysia's climate is ideal for year-round seasports and outdoor actvitiesCome trekking with us in some of the most pristine wilderness in MalaysiaOff-roading in Tanjung Resang, the most fun you'll have in a 4x4
Sailingpackages tanjung resangWindsurfingpackages tanjung resangKite-surfingpackages tanjung resangSupingpackages tanjung resangSurfingpackages tanjung resangSkim-boardingpackages tanjung resangKayaking
tanjung resang
  Book your bus hereBook your taxi hereBook your train hereBook your flight hereBook your ferry here
home
accommodation
makan
tanjung resang
team-building
eco-tourism
promo packages
tanjung resang
inquiries
reservation
getting here
tanjung resang
links
climate
contact us
tanjung resang
rent a car
gallery
sitemap
tanjung resang
ferry to tioman
feri ke tioman
email

Tanjung Resang - company team building headquarters

Our very own Wikipedia entry

welkom


malaysia

email

insurance


Selamat datang, welkom in Tanjung Resang.

MaleisiŽ heeft enorm veel te bieden en het contrast tussen de gebieden die u kunt bezoeken is fascinerend.

Booking.com

Tanjung Resang, een tamelijk onbekende streek aan de Oostkust van MaleisiŽ, ligt wat verscholen tussen enerzijds de zee en anderzijds een dichtbegroeid strook regenwoud.

Het aantrekkelijke van Tanjung Resang is dat het nog niet zo lang bereikbaar is. Hierdoor is het nog niet echt ontdekt is door het massatoerisme. Als gevolg hiervan zijn de orang kampong, de Maleise bewoners, nog helemaal zichzelf, beschouwt men je niet slechts als bron van inkomsten maar eerder als welkome bezoeker van hun land.

En juist dat maakt Tanjung Resang nou precies het ultieme vakantieoord. Tenminste, als je ook gek bent van stranden, surfen, van zeilen, SUP-en, skimboarden, van heerlijk eten en van ongerepte natuurgebieden waar de fauna nog met de scepter zwaait.

Schier eindeloze palmboomstranden, kleine onbewoonde eilandjes omringd met hagelwit zand en een azuurblauwe zee, pitoreske dorpjes waar de huisjes nog daken hebben van gevlochten palmbladeren. En overal proef je nog een authentieke dorpssfeer, waar de dag met een heerlijk sloom tempo af tikt en waar mensen je nog gewoon op een glimlach trakteren. Dat is Tanjung Resang.

Het andere voordeel van Tanjung Resang is daarnaast dat het, in tegenstelling tot wat je wellicht zou verwachten, niet alleen budget- maar ook sterrenaccommodaties biedt. De voordeligste resorts zijn een paar tientjes per nacht, terwijl de wat meer exclusieve chalets vanaf slechts 50 Euro kosten.

Kortom, overnachten is in Tanjung Resang zeer voordelig, helemaal als je beseft dat airco standaard is en dat de zee doorgaans op minder dan een steenworp afstand van de bungalowtjes ligt.

Profiteer momenteel van de gunstige Euro/Ringgit koers en leef als God in Frankrijk Maleisië :)

Het weer in MaleisiŽ? Het is zo goed als het hele jaar zonnig. De temperatuur ligt rond de 30 graden, heerlijk voor een strandvakantie.

Daarnaast biedt MaleisiŽ natuurlijk ook nog de enorme rijkdom aan cultuur waar je van kunt genieten.

Tenslotte de Maleise munt, de Ringgit. Ook vanwege de wisselkoers is MaleisiŽ een ideale vakantiebestemming. De koers staat met ruim 4 Ringgit voor 1 Euro enorm voordelig voor vakantiegangers uit de Eurolanden. Sterker, je hebt goed kans dat je tijdens 3 weken vakantie in MaleisiŽ minder uitgeeft, inclusief de vlucht, dan wanneer je je twee weken in Spanje, Frankrijk of ItaliŽ zit.

Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingsreis door MaleisiŽ!

Wil je meer details over boekingen, dan kun je ons mailen of Whatsapp/bellen op
+6014 822 7742.

Air Asia, voordelig vliegen in South East Asia. Boek hier uw vlucht


 
Voor Nederlands, klik hier

2023 Mersing/Tioman ferry timetable


Traffic jams? What traffic jams?
Traffic jams? What traffic jams?

Climbing ROCKS
Climbing ROCKS

Life's good in Tanjung Resang...
Life's good in Tanjung Resang...

Fact-file: Malaysian is a signatory to the 1992 Rio Summit, i.e the government realises the need for sustainable tourism and for balancing conservation and development.   Next fact  »  
Book your bus tickets hereBook your hotel or resort room online now
Tanjung Resang is Official Partner of Agoda and Booking.com
Click here to book your private vehicle